Η Εταιρεία KAPATOYS

Γνωρίστε την Εταιρεία μας.

Η εταιρεία KapaToys, με έδρα το Τσιλιβί Ζακύνθου, δραστηριοποιείται τα τελευταία 10 χρόνια στο εμπόριο, την εκμετάλλευση και την ενοικίαση μηχανημάτων ψυχαγωγίας, κερματοφόρων παιχνιδιών, φουσκωτών και παιχνιδιών για παιδότοπους. Πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων στο χώρο, ελληνικών εταιρειών με βάση την πολυετή εμπειρία μας, την τεχνογνωσία του προσωπικού μας αλλά και των project που αναλαμβάνουμε σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια. Τα προϊόντα που εμπορευόμαστε είναι τεχνολογικά εξελιγμένα, και κορυφαία σε απόδοση και αξιοπιστία. Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι:

  • ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
  • ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ
  • SERVICE & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

KapaToys σημαίνει διασκέδαση

Απόλυτος Στόχος της εταιρείας μας ήταν και παραμένει το υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας του κοινού, με κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και πάντα με προτεραιότητα το μεγάλο επίπεδο ασφάλειας του κόσμου.

Πιστοποιήσεις Ασφάλειας.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας διαθέτουν πιστοποιητικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης CE, ενώ ταυτόχρονα ελέγχονται πριν από κάθε χρήση τους για την αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία τους .

Οι Συνεργάτες μας.

Το δίκτυο των συνεργατών και προμηθευτών μας αποτελείται από τις κορυφαίες και πιο αξιόπιστες  εταιρείες της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής.

We are Social

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ KAPATOYS

ΑΘΛΗΤΙΚΑ &
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ &
ΚΟΥΝΙΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΦΟΥΣΚΩΤΑ &
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΩΡΩΝ &
ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ